Over ons

Over ons

Tuzaza Zuni Zorg laat je weer op eigen benen staan

Die eerste stap, hulp vragen. Vaak een enorme drempel en bij wie klop je aan?
Op deze pagina een eerste kennismaking, bedoeld voor verwijzers, verwanten en vooral hen die hulp zoeken.

tzz_logotrans@3x

Hoe het begon

Nails

Motivatie

De natuur, natuurlijk, daar horen wij allemaal bij. Het is vooral de Stanvaste plant zijn identiteit en uitstraling die ons geïnspireerd heeft.

Facial

Ambitie

Wij willen er zijn voor de mensen die er toe doen. Iedereen dus, maar dan vooral die mensen die in de huidige veeleisende maatschappij het even niet aankunnen. Tussen wal en schip vallen en verzuipen in alle protocolletjes die ze aan moeten leren.

Wij leren ze daarmee om te gaan, hun grenzen te verleggen, indien mogelijk. Zo niet dan in ieder geval leren om hun grenzen aan te geven naar hun omgeving. Voor een beter leven, inleven om te leven, dat is TZ Zorg.

Wij gaan graag het gesprek met jou aan.

possible-379215

Met beide benen op de grond

Het team van TZ Zorg is ervaren, professioneel, bevoegd en bekwaam. Ambitieus en denkend in mogelijkheden. Het glas is niet halfleeg maar halfvol…

hand-895588

De toekomst, wat is onze prioriteit.

Groeien naar groter of misschien wel grootst? Nee, dat is niet onze grootste ambitie naar de toekomst. Tuzaza Zuni Zorg wil zich vooral blijven focussen op kwaliteit in de zorg die zij verleend. Aandacht en kunnen richten op datgene waarvoor het ooit begonnen is, haar cliënten. En die groei… misschien.

Meer informatie over

Ons
werkgebied

Tuzaza Zui Zorg is gevestigd in Almere en wil vooral hier haar diensten aanbieden en op termijn uitbreiden.

Onze
doelgroep

Wij richten ons op (jong-)volwassenen met een lvg-beperking en/of (zware) gedragsproblemen, schooluitvallers die onvoldoende steun krijgen, problematiek rondom culturele en maatschappelijke achtergronden, etc.

Onze
methode

Tuzaza Zuni Zorg maakt gebruik van de methode “Boys in the picture”. Dit is een instrument om de cliënt in een zeer korte termijn inzicht in zichzelf te geven. En open te laten staan voor behandeling, begeleiding en de toekomst met meer vertrouwen tegemoet te gaan.